Ståle Lien Hansen

Om Ståle

Med sin arbeidserfaring er Ståle en mann med mange egenskaper. Han har vært innom alt fra flislegging til grafisk design og bilsalg.

Ståle er alltid blid og er gjerne med på å sparre om man trenger noen gode råd.

Etter å ha sittet på hjemmekontor i to år fant han ut at det var på tide å skaffe seg noen nye impulser og da ble Business Jessheim et alternativ som passet fint. Som Ståle selv sier; «Når du sitter i et kontorlandskap som dette kan du få mange nye gode ideer, og du føler deg samtidig som en del av noe større.»

Ståle er en resultatorientert mann som synes det er gøy å lykkes selv, men som også jobber for at kundene skal oppnå gode resultater og de mål man setter. I så måte er Ståles jobb som Key Account Manager i Radio Metro AS en perfekt match for ham.

Radio Metro hjelper deg å lykkes på radio

Radio Metro tar kål på mytene rundt radioannonsering, og hjelper deg med hvordan du kan lykkes på radioen. Vi vet at man blir hørt på radio, men hvordan blir man lagt merke til?

Det er forskjell på å bli hørt og å bli lagt merke til gjennom all reklamestøy. Du må stikke deg ut fra mengden og sikre deg en plass i lytternes minne.