Kjersti Antonsen

Gründer

Om Kjersti

Sex er fortsatt et tabubelagt emne. Ungdom eksponeres for en negativ seksualitet gjennom mange kanaler og det er fortsatt endel leger og helsepersonell som kvier seg for å snakke om sex. I bokhandelen finner man flere bøker om yoga og kanalisering enn om sex og samliv og seksualopplæringen i skolen er langt fra optimal.  

Kjersti brenner for å gjøre noe med dette og kommer med gode tips og råd til de som trenger det. Hun bistår også med foredrag, spørsmål og svar om sex og samliv via e-post og sosiale medier, samt gjennom sitt samarbeid med helsesøstre, gynekologer og ulike foreninger.

Med bakgrunn som seksualrådgiver og sexolog, samt lang erfaring fra en bransje som fremmer seksuell intimitet, har Kjersti gjort det til sitt oppdrag i å fjerne tabubelagte temaer om sex og seksualitet og hjelpe folk til med å oppnå større seksuell selvtillit.

Når hun i tillegg har 15 års erfaring innen digital kommunikasjon og markedsføring, e-commerce og product management i sekken kan fremtiden bli spennende. 

OuiOui skal gjøre sex litt enklere…

Sex er litt tabu. Sex er veldig privat. Men sex er også så utrolig naturlig. I OuiOui tar vi hensyn til at ikke alle synes det er like enkelt å snakke om sex. Men det betyr ikke at ikke vi skal snakke om det!

 Vi skal gi tips og råd til kvinner og menn, ungdom og foreldre, pasienter og pårørende. Vi skal drive folkeopplysning og omfavne seksuelle spørsmål og utfordringer. Vi skal snakke der andre ikke tør og vi skal gjøre det med både glimt i øyet og troverdighet.  Vi skal rett og slett gjøre sex litt enklere.