Hans Petter Nissen

Autorisert regnskapsfører

Om Hans Petter

Dette er en fyr med mange kvaliteter. Ikke bare har Hans Petter bred arbeidserfaring innen regnskap og analyse, han er også en mann med mange interessante historier på lur. Hvor mange regnskapsførere har vært på Mount Everest? Ikke vet vi, men vi vet at Hans Petter har vært der.

Gjennom sin tidligere jobb i Røde Kors har han også opplevd å gjøre regnskap i land hvor korrekte bøker ikke alltid er høyest prioritert.

Hans Petter lar seg inspireres av utfordrende prosjekter og som regnskapsfører for noen av gründerne på Business Jessheim får han nok av utfordringer å bryne seg på i hverdagen…

Denne mannen står på fra tidlig til sent, han er gjerne først på kontoret om morgenen og en av de siste som går. Trenger du et godt økonomisk råd eller veiledning i Altinn er Hans Petter alltid til hjelp og du finner ham gjerne ved kaffemaskinen, for som han selv sier; «Jeg har ikke et problem med koffein, jeg har et problem uten koffein».

Tallene taler aldri for seg selv

Ideell Økonomi leverer tjenester med høy faglig kvalitet til en avtalt pris. Vi kan hjelpe deg med økonomistyring, skatter, avgifter, planlegging og budsjettering i tillegg til kurs og opplæring.

Ideell Økonomi er en totalleverandør med effektive skyløsninger for løpende regnskap og rapportering i tilnærmet sanntid.