Webnow AS

Webnow tilbyr skreddersydde løsninger for apputvikling og webutviklingstjenester.
avisomo logo

Avisomo

Avisomo utvikler og selger systemer for innendørs planteproduksjon i isolerte bygninger, helt uten sollys.
Voffii logo

Appn AS

Jeg jobber hovedsakelig med apputvikling av hundeappen VOFFii.
Rettshjelpfirma Ekeland

Rettshjelpfirma Ekeland AS

Rettshjelpfirma Ekeland AS er godkjent av tilsynsrådet for advokatvirksomhet og arbeider med juridisk rådgiving for både private og bedrifter.
Fretex logo

Fretex

Jobbkonsulent hos Fretex Jobb, som er Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift. Jeg hjelper folk med å komme tilbake i arbeid eller utdanning.

Kubrix Romerike

Morten har lang erfaring innenfor TV-bransjen, og har blant annet jobbet som klipper på Farmen, Farmen Kjendis, Luksusfellen, Paradise Hotel, Iskrigerne, Oslo S, Sofa og en rekke andre kjente eller mindre kjente produksjoner.
Markedsrådgiveren logo

Markedsrådgiveren

Jeg hjelper små og mellomstore bedrifter med å bli mer synlig på nett.
smartbukk logo

Smartbukk

Smartbukk er et nyttig verktøy som hjelper din butikk til økt fysisk synlighet. Dette er en kostnadseffektiv modell som inneholder design og trykk av plakater til gatebukken til svært lave priser.
Firmaanbud logo

B2btjenesten.no As

Firmaanbud er en anbudstjeneste for bedrifter. Vi gjør det enklere for kunden og rettferdig for leverandøren!
Career coffees logo

Career Coffees

Career Coffees jobber mot SMB med Rekruttering og utvikling av høyt presterende organisasjoner med fokus på å skape Psykologisk Trygghet og Engasjement.
 • Webnow AS

  APPUTVIKLING & WEBUTVIKLING

  Webnow AS er et ny-oppstartetfirma med nye løsninger innenfor IT-utviklings tjenester. Webnow AS ble stiftet april 2023 og styres av daglig leder Alexander Smestad. Siden april har vi hjulpet over ti bedrifter med IT-utviklingsrelaterte tjenester som apputvikling, webutvikling og mer.

 • Avisomo

  Avisomo utvikler og selger systemer for innendørs planteproduksjon i isolerte bygninger, helt uten sollys.

  Vår teknologi er utviklet i et unikt format som ingen andre gjør, der man tillater for å bruke de samme dyrkemodulene til å dyrke i små-skala urban sammenheng, men også i industriell stor-skala heltautomatisert system – alt i ett modulært system.

  Avisomo har store ambisjoner og et globalt marked, med en teknologi som produserer planter med 99% mindre vannforbruk, 90% mindre plasskrevende, kan brukes hvor-som-helst i verden uten påvirkning fra natur, og kan helautomatiseres som reduserer behovet for ansatte.

  Avisomo utvikler produksjonssystemet for fremtidens mat-industri!

  Martin Molenaar

  E-post: martin@avisomo.no
  Telefon: 41691694

 • Appn AS
  Anette Djuvstad

  Anette Djuvstad

  Jeg jobber hovedsakelig med apputvikling av hundeappen VOFFii. Jeg jobber også med en egen smykkekolleksjon DIAsign, samt litt klinikk/ kursing innen tatovering og microblading i regi av Kompetanseklinikken.

  E-post: anette@voffii.no
  Telefon: 41520310

 • Rettshjelpfirma Ekeland AS
  Vigdis A. Ekeland

  Vigdis A. Ekeland

  Rettshjelpfirma Ekeland AS er godkjent av tilsynsrådet for advokatvirksomhet og arbeider med juridisk rådgiving for både private og bedrifter. Jeg har mer enn 10 års erfaring med bl.a. plan- og bygningsrett, men tar også oppdrag i innen eiendomsrett, kontrakts- og avtalerett, utlendingssaker og klage på offentlige vedtak.

  E-post: rettshjelpfirmaekeland@outlook.com
  Telefon: 98813753
  Web: https://www.rettshjelpfirma-ekeland.com/

 • Fretex
  Kristine Røgh Damhaug

  Kristine Røgh Damhaug

  Jobbkonsulent hos Fretex Jobb, som er Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift. Jeg hjelper folk med å komme tilbake i arbeid eller utdanning.

  E-post: kristine.damhaug@fretex.no
  Telefon: 93881002
  Web: https://www.fretex.no/fretex-jobb-avdelinger/ost-norge/jessheim